Sizeer | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Sizeer je novo ime za popoln športni ulični slog. Urbana moda in edinstvene superge priljubljenih svetovnih znamk.

Sizeer

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev Šport
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev Šport

Najnovejše kolekcije modnih superg in še več

Ekskluzivne športne kolekcije priznanih blagovnih znamk in najbolj trendi športna obutev. Sizeer povzdigne vsakodnevno ulično modo na popolnoma nov nivo. Sestavite svoje najljubše kombinacije, uživajte v iskrivih barvah in poiščite edinstvene modne kose, ki vam jih bodo vsi zavidali. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik prinaša vse najnovejše trende ulične mode priznanih športnih blagovnih znamk, kot so Nike, adidas, Reebok, Converse, Vans, Puma, New Balance, Lacoste, Ellesse, New Era, Timberland in številne druge.

Glavna zvezda Sizeer ponudbe so vsekakor modne superge. Na privlačni steni s športnimi copati boste našli vse najbolj iskane modele superg, številne novosti in večne klasike, kot so priljubljene »all-starke« ali adidas »superstarke«. Široka paleta barv in modelov bo prinesla pravi navdih za slog. Dopolnite ga s skrbno izbranimi modnimi oblačili in športnimi dodatki. Svoje nove izvirne superge kombinirajte z modno »hoodie« jopo, trenirko, potiskano majico s kratkimi rokavi, športno jakno in drugimi dodatki za urbani življenjski slog in prosti čas. Vse za popoln ulični slog vas čaka v trgovini Sizeer v Supernovi.

Sizeer urbana moda z navdihom

Sizeer je dobro poznana evropska znamka ulične mode, ki znova in znova navdušuje predvsem ljubitelje udobnega uličnega sloga in superg. S kakovostjo in široko izbiro športne obutve in trendovske urbane mode Sizeer navdušuje tudi najbolj zahtevne kupce na Poljskem in v številnih evropskih državah. Veriga Sizeer trgovin obsega že več kot 200 trgovin v 11 državah, sedaj pa je na voljo tudi v Supernovi na različnih lokacijah po Sloveniji.

Sizeer ponuja samo najboljšo izbiro ulične mode, superg in modnih dodatkov za udaren in izviren slog. Vedno s posluhom za najnovejše trende in dogajanje v urbani kulturi, Sizeer ujame duh časa in ga združi s kakovostjo priznanih svetovnih znamk ulične mode. Za vse, ki obožujejo superge in cenijo udobno modo, Sizeer ustvarja nove trende in jih pripelje vse do najbližje modne trgovine.