Running Sushi & Wok | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Najmodernejša oblika azijske restavracije ta hip! Tradicionalne kitajske in japonske jedi si lahko postrežete s tekočega traka, v ''all you can eat'' kotičku, s klasičnim naročilom ali pa vam jo pripravijo za domov. Prvi, eden in edini v Sloveniji!

Running Sushi & Wok

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 09.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije

Tradicionalne kitajske & japonske jedi

Restavracija Running Sushi & Wok se nahaja v 1. nadstropju Nakupovalnega središča Supernova Ljubljana Rudnik. Na meniju so raznolike tradicionalne kitajske in japonske jedi, ponudba pa je primerna tudi za vegeterjance. Restavracije je odprta vsak dan v tednu, možno pa je tudi, da si naročilo vzamete za domov. V ponudbi so tudi študentska kosila po ugodnih cenah, ki so na voljo na študentske bone.

Postrezite si z azijskimi okusi

Azijska restavracija Running Sushi & Wok deluje na princip samopostrežbe jedi iz tekočega traka, na voljo je tudi ''all you can eat'' kotiček ali klasično naročilo. V ponudbi je tradicionalna azijska hrana, kuharski mojstri kitajskih in japonskih dobrot pa dnevno pripravljajo sveže sushije, makije, rezance in riž na različne načine, raznovrstne tople ter hladne predjedi, glavne jedi in sladice ter ostale mesne, ribje in zelenjavne azijske jedi.