Rajska ptica | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Z izdelki čokoladnice Rajska ptica razvajate sebe ali pa jih namenite kot darilo. Lepo vabljeni tudi v kavarno, kjer se lahko posladkate torticami iz lastne proizvodnje in se prepustite opojnim okusom čajev in kav.

Rajska ptica

Delovni čas
ponedeljek Zaprto
torek Zaprto
sreda Zaprto
četrtek Zaprto
petek Zaprto
sobota Zaprto
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Ob skodelici kave si privoščite še čokoladni posladek

V Kavarni Rajska ptica v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik, ki se nahaja poleg istoimenske lastne trgovine, si lahko privoščite skodelico posebne kave ali pa izberete med najrazličnejšimi okusi pravih čajev. Poleg tega pa si lahko za posladek ob skodelici najokusnejše kave ali čaja privoščite še katero izmed čokoladnih dobrot iz ponudbe.

V kavarni so na voljo kave z najrazličnejšimi posebnimi okusi ter čaji, ki ponujajo raznovrstno paleto okusov in opojnih vonjev. Vsi okusi čajev in kav v ponudbi pa se odlično dopolnjujejo v kombinaciji iz slaščičarske ponudbe, kjer lahko izbirate med tortami, pralineji in čokoladnimi tablicami. Okusi vas bodo zagotovo tako navdušili, da si boste kakšno od dobrot kupili tudi za domov.

Izberite svojo najljubšo kombinacijo okusov

V trgovini Rajska ptica v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik, ki stoji poleg lastne kavarne, lahko izbirate med različnimi vrstami čokoladnih dobrot z najrazličnejšimi dodatki, ki dopolnijo čokoladni okus. Sestavite pa si lahko tudi bombonjero po lastnem okusu, ki je primerna tudi kot odlično darilo.

Čokoladnica Rajska ptica vsem čokoholikom ponuja pestro izbiro zabavnih, unikatnih in ročno izdelanih čokoladnih izdelkov. V ponudbi pa je na voljo tudi kategorija posebnosti, kjer lahko najdete čokoladne salonarje, avtomobile, prenosnike ... Čokoladni izdelki Rajska ptica so kreativni in izvirni, zato so lahko zabavno in unikatno darilo za vsako priložnost.

Rajski čokoladni okusi

Čokoladni izdelki Rajska ptica so prisotni na slovenskem trgu že od leta 2005. Znamko je ustanovil angleški par, kasneje pa so podjetje od njiju prevzeli Slovenci, ki nadaljujejo z njunimi dosežki ter sledijo novim smernicam na trgu. Vsi izdelki v ponudbi so butične narave, izdelani izključno ročno in v manjših količinah po tradicionalni belgijski recepturi, s čimer dosežejo najvišjo možno kakovost. Ne le čokoladne dobrote, njihovo delo vključuje tudi ročno pakiranje izdelkov Rajska ptica.

Kavarna Rajska ptica pripada istoimenski čokoladnici, ki proizvaja butične čokoladne izdelke iz najkakovostnejših surovin. V kavarni si lahko privoščite različne vrste kav in čajev ter se ob tem posladkate z ročno izdelanimi čokoladnimi dobrotami. Sestavite pa si lahko tudi bombonjero po lastnem okusu, ki je primerna tudi kot odlično darilo. Izbirate lahko med čokoladnimi pralineji, čokoladnimi tablicami, poslovnimi darili in drugimi čokoladnimi darili.