Promod | Ljubljana-Rudnik | Supernova

V trgovini Promod boste našli od navadnih zgornjih in spodnjih delov, klasičnih krojev ter različnih barv do popolnoma modernih, pestro obarvanih in tudi nenavadnih, vendar ženstvenih krojev.

Promod

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.45
torek 09.00 - 20.45
sreda 09.00 - 20.45
četrtek 09.00 - 20.45
petek 09.00 - 20.45
sobota 08.00 - 20.45
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda

Moda za elegantne ženske

V poslovalnici Promod v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik so vsako modno sezono na voljo nove pomlad / poletje in jesen / zima kolekcije, ki sledijo modnim zapovedim prihajajočim direktno iz svetovnih modnih prestolnic. Na voljo so različni modni slogi, ki so primerni za nošenje ob različnih priložnostih - to je lahko kostim za v službo, hlače za popoldanski sprehod, obleka za večerno druženje, lahko pa izdelke iz ponudbe tudi podarite, saj so lahko odlično modno darilo.

V kolekcijah lahko izbirate med kombinezoni, oblekami, krili, majicami, hlačami, jopami, brezrokavniki, plašči, tunikami, jaknami in različnimi modeli jeansa. Poleg tega pa so v ponudbi tudi čevlji primerni aktualni sezoni ter torbice, nakit in drugi modni dodatki, ki bodo dopolni vaš izbran modni slog. Tako se lahko v Promodu uredite od glave do pet za vsako modno sezono.

Francoski šik v Promodu

Promod je francoska veriga z ženskimi modnimi oblačili z več kot 1.000 prodajnimi mesti in 5.000 zaposlenimi. Promod je Francis-Charles Pollet odprl v Franciji leta 1975 kot družinski butik s svojimi lastno oblikovanimi oblačili za ženske. Podjetje se je hitro razširilo in svoja oblačila zdaj prodaja v 50 državah, od leta 1999 pa tudi na spletu. Najdemo jih v lastnih trgovinah in v večjih maloprodajnih trgovinah. 

Zaradi svojih prefinjenih dizajnov in materialov znamka izraža strast do tkanin, pozitivno energijo in modno eleganco. Cool chic je celostna miselnost, ki jo oblačila blagovne znamke predstavljajo: francoska ženska privlačnost, drzno mešanje in hkrati ujemanje tkanin, barv in vzorcev, nenavadni barvni odtenki, posebni vzorci, šik detajli … vse to pa ženskam omogoča neskončne možnosti kombinacij s katerimi si prav vsaka lahko ustvari svoj edinstveni modni slog!