Polleo Sport | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Polleo Sport je del največje specializirane verige trgovin športne prehrane v EU. Ponujamo edinstven koncept, kjer lahko na enem mestu najdete vse za zdrav način življenja in trening – športno prehrano, fitnes & borilno opremo, športna oblačila in obutev, bioprehrano, ter športne ure.

Polleo Sport

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.45
torek 09.00 - 20.45
sreda 09.00 - 20.45
četrtek 09.00 - 20.45
petek 09.00 - 20.45
sobota 08.00 - 20.45
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Šport
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Šport

Športni duh živi v vsakem posamezniku

Blagovna znamka Polleo Sport je pridobila priznane certifikate Superbrands in Green Superbrands ter BISNODE AAA certifikat potrjene ocene odličnosti, vsi pa potrjujejo kakovost in zanesljivost Polleo Sport znamke. V ponudbi so na voljo različni proteini, vitamini, pripomočki in dodatki za dieto in hujšanje, dodatki za povečanje mišične mase, športna prehrana, oblačila in obutev, pametne ure in gadgeti, fitnes oprema in pripomočki, borilna oprema ter bio izdelki. 

V poslovalnici Polleo Sport v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik lahko izbirate med blagovnimi znamkami Altitude, Biobaza, Cellucor, Dietpharm, Easy Body, Fitbit, Garmin, Herbal Therapy, Kandit, Leovital, Multipower, Myprotein, Now Foods, Orgona Superfood, Pharma First, Polleo Sport, Royal green, Twinlab, Under Armour, Vitabiotics in mnogimi drugimi, pogosto pa so na voljo tudi razne akcije in druge ugodnosti.

Polleo Sport – specializirana športna trgovina

Polleo Sport je največja specializirana veriga trgovin športne in zdrave prehrane za športnike, rekreativce in ljudi, ki jim veliko pomenijo aktivno življenje, zdrava prehrana in zdravje na splošno. V Polleo Sport trgovinah je zaposlen visoko izobražen kader, ki vam bo nudil nasvete o tem kako lahko živite aktivnejše življenje, se prehranjujete zdravo in dosežete svoje, športne ali osebne, cilje na pravilen način. 

Ožje področje specializacije verige Polleo Sport so proizvodi športne prehrane in ostali dodatki k prehrani, kateri poleg pravilnih nasvetov strokovnega osebja (nutricista, trenerja, športnika) postajajo glavno orodje pri doseganju ciljev. Polleo Sport  želi izobraziti ljudi o pomembnosti aktivnega življenja, za kvalitetno življenje brez bolezni, debelosti in kompleksov. Obenem pa želi ljudem približati prehrambna dopolnila, ki niso "prepovedana sredstva", temveč pomoč pri doseganju svojih športnih ali prehrambnih ciljev