Parfois | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Parfois, vodilna blagovna znamka modnih dodatkov v Evropi, je bila ustanovljena leta 1994 na Portugalskem. Znana je po kakovostnem prodajnem servisu in raznovrstnih modnih izdelkih, vedno nove kolekcije pa omogočajo, da v Parfoisu vsaka stranka najde, kar ji najbolj ustreza in s čimer ustvari ali nadgradi svoj videz.

Parfois

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja 09.00 - 15.00
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Ljubiteljice modnih dodatkov bodo v Parfoisu zagotovo našle nekaj, kar jim je všeč 

V trgovini Parfois v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik lahko najdete tudi idealna darila v ponudbi nakita, ki je narejen iz številnih geometrijskih vzorcev in oblik, poldragih kamnov in v inovativnih oblikah. Najrazličnejši modeli torb in ujemajočih se denarnic bodo prav gotovo dopolnili katerikoli modni slog, za poletno sezono pa lahko izberete še kvalitetna sončna očala z UV zaščito, ki so na voljo v raznih trendovskih dizajnih.

V pomladni sezoni lahko v Parfois najdete popolno kombinacijo balerink in torbice s cvetličnim potiskom, da boste tudi na plaži ostale trendovsko urejene poiščite najljubša sončna očala, za jesenske sprehode so na voljo rute s potiskom in različni klobuki, pozimi pa se opremite s toplimi in modernimi modeli šala, kape in rokavic. Pogosto pa so na voljo tudi razne ugodnosti in popusti in tako boste lahko v vsako modno sezono zakorakali opremljeni z dodatki po najnovejši modi, vaša denarnica pa zaradi tega ne bo trpela.

Prefinjeni modni dodatki po dostopnih cenah

Parfois je priljubljena portugalska blagovna znamka ženskih modnih dodatkov. Parfois je ustanovila Manuela Medeiros, ko je leta 1994 odprla prvo trgovino v Portu na Portugalskem, danes pa je znamka prisotna že v 71 državah po svetu. Parfois je blagovna znamka, ki predstavlja edinstven dizajn, narejen z ljubeznijo, primeren za vse modno osveščene ženske, ki se zavedajo, da je pika na i vsakega modnega sloga, ravno primeren modni dodatek.

Trgovina Parfois ponuja širok izbor torb, ur, čevljev, uhanov, ogrlic, denarnic, zapestnic, prstanov, klobukov za vse letne čase, kap, šalov in sončnih očal. Vsako leto nove kolekcije jesen / zima ali pomlad / poletje navdušujejo ljubitelje mode, saj sledijo najnovejšim svetovnim modnim smernicam. Tako približujejo visoko ulično modo po dostopnih cenah prav vsem, v raznoliki ponudbi izdelkov pa lahko zagotovo najde vsak nekaj kar mu pristaja.