Mobi Fashion | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Mobi Fashion je specializirana trgovina z ovitki in dodatno opremo za mobilne telefone s pestro ponudbo artiklov priznanih blagovnih znamk (CLK case, Apple, Puro, Guess, X-level, Remax).

Mobi Fashion

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Nadgradite svoj telefon z dodatno opremo Mobi Fashion

V Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik se v pritličju nahaja poslovalnica Mobi Fashion, ki prodaja Apple, iPhone, iPad, iPod in druge znamke, ki so registrirane blagovne znamke podjetja Apple Inc. in Samsung, Ace, Galaxy, Galaxy Note in ostale znamke, ki so registrirane znamke podjetja Samsung. Na voljo pa so tudi ovitki, etuiji in druga oprema za telefone znamk Sony, HTC, LG, Huawei, Nokia, Xiaomi, Lenovo in Microsoft.

V ponudbi so gumijasti in plastični ovitki in poklopni etuiji za telefone, v najrazličnejših barvah, vzorcih in potiskih. Tudi ostala oprema, ki je na voljo je prilagodljiva raznim željam in potrebam strank. Pogosto pa potekajo tudi razne akcije, popusti ter nagradne igre, ki prinašajo zanimive ugodnosti. Ob nakupu pa je zagotovljena tudi 30-dnevna garancija zadovoljstva z vračilom denarja, v primeru nezadovoljstva z nakupom.

Mobi Fashion – ko vaš mobilni telefon zablesti

Mobi Fashion je specializirana trgovina za prodajo ovitkov in drugih dodatkov za mobilne telefone. Trgovino z imenitnimi modnimi ovitki in etuiji za mobilni telefon lahko najdete še na petih lokacijah po Sloveniji.

Trgovina Mobi Fashion sledi svetovnim trendom in v svojo ponudbo tedensko dodaja nove atraktivne izdelke, s katerimi soustvarja modno podobo mobilnega sveta. V trgovini boste našli ovitke za več kot 150 različnih modelov mobilnih telefonov najrazličnejših proizvajalcev. Poleg ovitkov lastne blagovne znamke imajo v ponudbi tudi izdelke drugih priljubljenih znamk.