Kavarna Poligon | Ljubljana-Rudnik | Supernova

V sklopu otroškega poligona je Kavarna Poligon idealen kotiček za starše, ki želijo spremljati svoje razigrane malčke med igro in hkrati uživati v trenutku zase. Kavica, sok, sladice in sendviči – dobrodošli!

Kavarna Poligon

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije

Kotiček za starše, da lahko spremljajo svoje otroke v igralnici                                          

V 1. nadstropju Nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik se v sklopu Otroškega poligona nahaja Kavarna Poligon. To je idealen kotiček za starše, ki želijo spremljati svoje otroke med igro in hkrati uživati v trenutku zase. V kavarni si lahko privoščite tudi malico, saj so v ponudbi kava, sok, sladice in sendviči. Zaposleni v kavarni se redno udeležujejo tudi izobraževanj o kuhanju in pripravi kave, zato bo kava, ki si jo boste privoščili, zagotovo najboljša.

Praznujte z nami!

V Kavarni Poligon boste uživali v prijetnem okolju, ki ga je ustvarila skupina mladih nadarjenih arhitektov s kreativnimi rešitvami, naravnimi materiali in drznim oblikovanjem. Kavarna ponuja razkošje sprostitve za starše in igro za otroke na Otroškem poligonu. Ob predhodni rezervaciji pa je mogoče tudi praznovanje otroškega rojstnega dneva.