Dormeo Home | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Spalni program Dormeo, priročna kuhinjska rešitev Delimano ter družina za popolno čistočo doma Rovus. Pestra izbira kakovostnih izdelkov vam zagotavlja, da boste v svoj dom vnesli svežino in ga napolnili z novo energijo.

Dormeo Home

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Dom
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Dom

Dormeo, Delimano in Shark ponujajo vse kar vaš dom potrebuje

Skrb za zdravje, udobje in posluh za različne potrebe so temelji razvoja izdelkov Dormeo, ki optimalni spanec in posledično tudi dobro počutje prinašajo več milijonom kupcem s celega sveta. Najnovejša tehnološka dognanja, strokovno znanje in najbolj kakovostni materiali se odsevajo tudi v novi generaciji ležišč Dormeo AIR. Ležišča odlikujejo inovativne penaste vzmeti, ki so najnovejši dosežek v tehnologiji izdelovanja ležišč. Izdelki so odlična izbira tudi za vse, ki imajo veliko težav z alergijami. 

Izdelki Delimano poskrbijo, da je kuhanje zdravo in vedno prijetno opravilo, ob tem pa ni nezanemarljivo tudi to, da so energijsko varčni. Med najbolj priljubljenimi čistilnimi pripomočki v Dormeo Home ponudbi pa so parno omelo Shark Steam Mop, ki čisti brez uporabe agresivnih kemikalij ali drugih umetnih snovi, ter izjemno učinkoviti vakuumski čistilci z edinstveno enociklonsko tehnologijo. Celotna ponudba Dormeo Home v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik pa je na voljo po izjemno ugodnih cenah.

Vse za dom

Dormeo Home vedno stremi k temu da se odziva na želje kupcev, zato je z odprtjem tovrstne trgovine želel ponuditi tisto, kar najbolj potrebujejo. V trgovini bodo kupci našli kakovostne izdelke za spalnico, kuhinjo in čiščenje na enem mestu. V ponudbi pa so na voljo tudi preproge iz spominske pene, pester izbor posteljnine ter inovativne kuhinjske posode. Obiskovalci trgovine Dormeo Home lahko izbirajo med produkti treh kakovostnih blagovnih znamk in si z njihovimi produkti ustvarijo lepo, domače in kakovostno bivanjsko okolje. 

Med najbolj poznanimi blagovnimi znamkami je Dormeo, ki so ji slovenski kupci več let zapored poklonili priznanje »Zaupanja vredna blagovna znamka«. Najbolj inovativne, sodobno oblikovane in kakovostne pripomočke za kuhanje ponuja blagovna znamka Delimano. Za brezhibno, priročno in napredno čiščenje doma pa poskrbijo izdelki pod blagovno znamko Shark, ki je pionir na področju tehnologije parnega čiščenja.