Cantina Mexicana | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Tistim, ki želijo odkrivati raznolike mehiške okuse in v njih uživati, že nekaj časa ni več treba iti v Mehiko – dobrodošli v Cantini Mexicani.

Cantina Mexicana

Delovni čas
ponedeljek Zaprto
torek Zaprto
sreda Zaprto
četrtek Zaprto
petek Zaprto
sobota Zaprto
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Raziščite latinsko hrano, kulturo in temperament v Cantini Mexicani v Supernovi Ljubljana Rudnik

Cantina Mexicana je prva in zaenkrat še edina mehiška restavracija v slovenski prestolnici, ki svojim gostom ponuja tudi žar mizo. Miza ponuja posebno kulinarično priložnost tako za pare kot za mešane družbe, saj lahko tako kar sami poskrbite, da je vaš steak natanko takšen, kot ga imate najraje. Za popestritev pa lahko glavno jed kombinirate s prilogami: zelenjavo in salsami, ter sočno spečete svoj steak z različnimi hišnimi premazi, kot so hišna BBQ omaka, maslo z dijonsko gorčico ali pa preliv za mazanje po vašem lastnem navdihu.

Ob jedi pa seveda ne sme manjkati niti pijača, zato Cantina Mexicana ponuja poleg stalnega izbora pijač tudi tematsko kreirane koktejle. Ti so lahko sladki, osvežilni, posebni, za otroke, za zaljubljence, za prave moške in za nežne ženske duše, vseh barv in oblik ... za vsakogar se nekaj najde. V primeru, da imate sami toliko navdiha in bi želeli koktejl po popolnoma lastni izbiri, bo v Cantini Mexicani tudi ta želja nedvomno izpolnjena.

Prava mehiška hacienda tudi v Sloveniji

Restavracija Cantina Mexicana v Sloveniji obratuje že skoraj dve desetletji in je zaradi vedno prijetnega vzdušja, ki ga ustvarja s pristnim mehiškim ambientom in glasbo in sproščenega osebja, priljubljena izbira mnogih ljubiteljev dobre hrane. Pester izbor mehiških jedi, dobro obloženi krožniki, vsakodnevna ponudba malic in kosil ter edinstveni koktejli so razlogi, zakaj se gostje vedno znova vračajo.

Kot prava mehiška hacienda, tudi Cantina Mexicana ni le navadna restavracija, ampak tudi prostor za zabavo. Ta zabava pa je lahko spontana ali oblikovana po individualnih željah in naročilih. Cantina Mexicana je tudi ena od zmagovalk izbora InYourPocket Best Restaurants in Ljubljana 2013 ter nagrajenka popotniške spletne strani Trip Advisor leta 2012, saj gostom ponuja mehiško kulinariko, široko paleto tematskih pijač, vse skupaj pa je dobro začinjeno z igrivim latinskim temperamentom