Bears & Friends | Ljubljana-Rudnik | Supernova

Vrhunski gumijasti medvedki in drugi bomboni za vse sladkosnede. Bomboni Bears &Friends prinašajo novo doživetje sladkanja. Na voljo tudi veganski bomboni ter bomboni brez sladkorja, brez laktoze in brez glutena.

Bears & Friends

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 22.00
torek 09.00 - 22.00
sreda 09.00 - 22.00
četrtek 09.00 - 22.00
petek 09.00 - 22.00
sobota 08.00 - 22.00
nedelja Zaprto
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Jurčkova cesta 223
1000 Ljubljana
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Gumijasti bomboni božanskega okusa

Ljubitelji gumijastih bombonov pozor, za vas imamo nov mali raj v Supernovi Ljubljana Rudnik. Trgovinica Bears & Friends prinaša pravo malo oazo izvrstnega sladkanja v naš nakupovalni center. Sprehodite se med gorami zanimivih okusov prikupno pisanih gumijastih medvedkov, bombonov in ostalih sladkarij.

Bomboni Bears & Friends so narejeni z veliko sadnega soka in celih kosov sadja, pri izdelavi pa so uporabljena samo naravna barvila, kar naredi bombone še posebej sočne. Imate raje sladke bombone ali prisegate na kisle okuse? Bears & Friends zadovolji vsak okus.

V široki izbiri izjemno okusnih in kakovostnih gumijastih bombonov so na voljo tudi veganski gumijasti bomboni, ki ne vsebujejo živalskih produktov ter bomboni brez sladkorja, sladkani z alternativnimi sladili, ki so primerni za sladkorne bolnike (diabetike) in vse, ki želite omejiti vnos sladkorja. Bi poskusili nekaj popolnoma razburljivega? Izberite bombone iz sladkega korena (lakrice), bombone s čilijem, mehke penice ali sladko-kisle trakce in vrvice.

Bears & Friends prinaša kakovostno sladkanje z odličnimi bomboni

Široka izbira kakovostnih gumijastih bombonov izjemnega okusa, kot je pri nas še ni bilo. Bears & Friends Slovenija prinaša tudi na naš trg bogato izbiro gurmanskih bombonov za pregrešno sladkanje.

Bomboni Bears & Friends so narejeni z ljubeznijo in nemško predanostjo. Z več kot 20 let tradicije, bomboni Bears & Friends navdušujejo nemške potrošnike in obenem osvajajo svet. Sedaj so na voljo tudi v Sloveniji, v Supernovi Ljubljana Rudnik, kjer se vam predstavljajo s široko izbiro bombonov za vse vrste sladkosnedov. Od najbolj sladkih do sladko-kislih, veganskih, ter brez sladkorja, laktoze ali glutena, pri Bears & Friends vsakdo lahko najde bombone zase, tudi ko se sooča s prehransko omejitvijo.

Vsi produkti Bears & Friends so opremljeni s pečatom BÄRENSIEGEL, ki prinaša dokazilo najvišje kakovosti in izjemnega okusa. Posladkajte se z nami in odkrijte popolnoma novo dimenzijo bombonov.