Sredin odklop

V Supernovi Ljubljana Rudnik smo za vas pripravili posebne večere, ki jim pravimo kar SREDIN ODKLOP.

Vabimo vas, da se skupaj z nami odklopite vsako sredo ob 19.00. Vzemite si pavzo zase sredi tedna in se ob dobri glasbi ali stand-up nastopu popolnoma sprostite.

Vljudno vabljeni v novi del nakupovalnega centra, v 1. nadstropje pri Cineplexxu!

NASTOPAJOČI

29.3.2023
AJD!ČAO (DUAO)
Uroš Petrovski - Urko (band MIT, Maršali) in Damir Juretič - Daco (band MIT, Dead Dildo Drome, Within destruction) sta združila moči in se odločila, da bosta zabavala publiko na dveh akustičnih kitarah in dveh vokalih kot Duo Ajd Čao! Prisegata na TOTALNI ŽUR!

5. 4. 2023
STAND-UP komiki:
Elvis Ninika
Dejan Ikovic – Bushi
Anton Pevc
ldar Omerčić
Rene Volker
Nicolas Moulin
MC Tešky

12. 4. 2023
PETRA IN TADEJ (DUO)
Petra Zore in kitarist Tadej Hribernik sta člana vse bolj popularne skupine BOMB SHELL. Ker ljubita dobro glasbo, sta se odločila, da vas popeljeta skozi najboljše čase soula, popa, bluesa in tudi rocka. Pridružite se jima ob odlični glasbi na ekskluzivnem večeru na njunem glasbenem potovanju.

19. 4. 2023
STAND-UP komiki:
Tim Andrić
Benjamin Kovač Keber
Hana Kovač
Bine Plaznik
Jan David Kljenak
MC Tešky

26. 4. 2023
NIKA S. (DUO)
Na prijeten akustičen večer prihaja Nika S. Tokrat bo ljubezen skozi glasbo delila v duetu in poskrbela za idealen glasbeni večer v čudovitem ambientu bara Gig, kamor ste vabljeni vsi družbe in zabave željni. Tokrat bo program obarvan v barve nežnega rock'n'rolla! Tega res ne smete zamuditi!

Vljudno vabljeni!