Lačni znanja!

V soboto, 22. avgusta, sta se po prostorih Nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik podila naša super šolarja. Poskrbela sta, da so naši najmlajši obiskovalci opremljeni za pričetek novega šolskega leta! Ste ju ujeli?

Novo šolsko leto je tik za ovinkom!

Zato sta nas v soboto, 22. avgusta, obiskala super šolarja, ki sta popestrila nakupovanje našim najmlajšim. Z rolarji na nogah in nagradami v rokah sta se podila med obiskovalci ter slikala nasmehe na obraz šolarjev in staršev. V košari sta nosila super darila: Supernova zvezke in slastna jabolka, s katerimi bodo vaši šolarji z lahkoto zagrizli v novo šolsko leto!

Šolarji se vračajo nazaj za šolske klopi, študentje bodo kmalu napolnili predavalnice in kaj kmalu se bomo poslovili od poletne vročine. Za vogalom pa nas že čaka jesen polna super dogajanja in super dogodivščin v Supernovi! Začenja se najbolj pisan letni čas, ko se listi na drevesih obarvajo v barvite odtenke in spremenijo gozdove v ognjeno paleto barv, v poslovalnicah Supernove Ljubljana Rudnik pa vas že čaka množica jesenskih popustov! Polepšajte si nakupe šolskih potrebščin in opreme, ki jo potrebujete za uspešen začetek novega šolskega leta in preverite seznam popustov na naši spletni strani>> Popusti in akcije.

Se vidimo v Supernovi Ljubljana Rudnik!